Klassen en groepen!

Gebruik je als leraar Picozone in de klas? Dan kun je vanaf nu groepen samenstellen. Je kunt je groep een naam geven, bijvoorbeeld de naam van de klas of het thema van de les. De makers zijn overzichtelijk per groep terug te bekijken.Lees meer

Er wordt bijna iedere dag wel ergens een Picozone workshop gegeven. We maken het de workshop leiders iets gemakkelijker met het samenstellen van groepen.

Als je groepsleider bent betaal je een klein bedrag voor het gewenste aantal groepsleden. Daarna kan je direct aan de slag: maak zoveel groepen aan als je wilt en voeg de leden eenvoudig toe; je hoeft ze alleen maar een naam te geven. De wachtwoorden worden vanzelf gegenereerd.

Als groepsleider kun je voor iedere groep een pdf bestand met namen en wachtwoorden downloaden. Knip strookjes en deel deze uit aan de groepsleden.
De deelnemers kunnen nu gemakkelijk inloggen en aan hun Pico's werken.

Op de groepspagina zijn alle openbare pico's van de groepsleden te vinden.

Je betaalt alleen voor het aantal groepsleden. Groepsleden mogen zoveel Pico's maken als ze willen.

De groepen functionaliteit is in beta stadium. Dat betekent dat er in de loop van de tijd nog een en ander kan veranderen, ook de prijs. Die is voorlopig idioot laag: 0,50 cent per groepslid. Gemakkelijk te betalen via iDeal.

Waar wacht je nog op? Stel meteen je groep samen!

Heb je wensen of suggesties?
Mail ze naar vragen@picozone.nl